Borç yapılandırma başvuruları 31 Ağustos'ta sona erecek

ABONE OL

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında...

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında mükelleflerin borçlarını yeniden yapılandırabilmek için 31 Ağustos'a kadar başvuru yapması gerektiğini hatırlattı.

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.

Vatandaşların geçmiş dönemlere ait emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri ile kanun kapsamında yer alan diğer borçlarını yapılandırabileceklerini belirten Palancıoğlu, şöyle devam etti:

Mükellefler 'www.melikgazi.bel.tr' adresi üzerinden belediyemize gelmeden de borçlarını yapılandırıp ödeme yapılabilecekler. Emlak Müdürlüğünde yoğun bir şekilde yapılandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu yapılanma bina, iş yeri, arsa ve arazi gibi belediyemize emlak borcu olan vatandaşlarımızın borcu. Hakikaten bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. 7326 sayılı yasa kapsamındaki yapılandırmaya 6 bin 120 kişi başvuruda bulundu. Başvurular 31 Ağustos'ta sona erecek.